vrijdag 16 december 2011

Veel foto's (o.a. verj. Bram)

t is alweer een poosje geleden, dat ik foto's heb laten zien, dus dit keer zijn het er best veel.
Allereerst natuurlijk de vijfde verjaardag van Bram, hij is nog steeds gek van Cars, dus wilde natuurlijk in dat thema taart en tractatie. Hieronder de foto van de cupcakes voor school, helaas is het stempel op de foto niet goed te zien.

De verjaardagstaart wilde hij graag in het thema van Cars2, z'n favorieten in de taart verwerkt.
De tractatie voor z'n kinderfeestje moesten wel cupcakes met marsepein zijn, maar hoefde niet perse Cars, mocht ook wel Bob de bouwer. Dus m'n gereedschapsmalletje erbij gepakt en daarmee de cupcakes versierd.
Bij dit taartje heb ik m'n nieuwe mal van Karen Davies uitgeprobeerd, met pearlspray bespoten.
En dan nog 2 taarten in het maritieme thema, omdat z'n vader vaart. 1 taart met strandthema en 1 met een bootje, stuurwiel en anker.

8 opmerkingen:

 1. Wow ik kijk ff rond op je blog. En ik ben tot de conclusie gekomen dat je veelste mooie taarten maakt. Het is gewoon zonde om op te eten. ECHT SUPER!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kwam op je blog door de navigatiebar! Wat een leuke kunstwerkjes! Ik zou ze bijna niet durven op te eten ;) Zelf heb ik een kook/gezondheids blog. Ik maak vooral hartige gerechten maar het lijk me erg leuk om een keer een taart te leren maken.
  Ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey, Ik was even wat blogs aan het bekijken, en zach jou taarten. Ik vin dhet bijna zonde om eraan te denken om een van jou taarten te eten haha:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige taarten,heel mooi afgewerkt.
  De details maken het echt af!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige taarten zeg! Vind de bob de bouwer cupcake echt heel erg leuk! Welk malletje heb je daarvoor gebruikt als ik mag vragen? De brooche mold van karen davies is leuk hè? Ik heb hem ook sinds kort maar nog geen tijd gehad om te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooie taarten! Mijn complimenten ervoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke taarten maak je. De Cars taart is echt prachtig, wat een werk !!!
  Eén van m'n hobby's is ook taart maken.

  BeantwoordenVerwijderen