vrijdag 24 december 2010

Jule trui

Daniëlle heeft weinig truien in de kast, dus de lap fleece met 2 gekleurde kanten gebruikt voor het Farbenmix patroon Jule, ze wilde zo graag nog een keer de 'krinkelcapuchon'.


dinsdag 21 december 2010

High tea op de kleuterschool

2 kleuterklassen op school hielden een high tea ter afsluiting van het thema: het restaurant. Alle moeders werden gevraagd om wat te maken of te kopen en alle ouders mochten dan naar de gymzaal op school komen en werden bediend door hun eigen kindje.
Bram vond het natuurlijk erg leuk als mama cupcakes wilde maken, liefst van Cars, maar dat vond mama niet zo'n goed thema voor ouders....hihi. Dus die maar voor een andere keer beloofd.

Jubileumtaart

Ik mocht weer een taart maken, dit keer een taart voor een zilveren huwelijk. Er mocht wel wat rood in zitten,omdat het bijna kerst is. Vandaar m'n keuze voor zilveren accenten en rode rozen.

maandag 13 december 2010

M'n eerste bruidstaart....

Afgelopen zaterdag waren mijn schoonouders 35 jaar getrouwd en ik zou een bruidstaart maken. k Heb nog nooit een bruidsstapel gemaakt, dus dat vond ik wel weer een leuke uitdaging! Omdat ze niet van kleurstoffen houden, heb ik alles in creme gehouden en dan een mooie glansspray erover.
2 lagen gevuld met perzikcreme (met extra stukjes perzik erdoor) en abrikozenjam en 1 laag gevuld met aardbeiencreme en aardbeienjam.

maandag 6 december 2010

Zucka rokje

Het Farbenmixpatroon Zucka lag al een poosje te wachten, dus werd het hoog tijd om die es te maken. Daniëlle houdt niet van spijkerrokjes, maar toen het rokje klaar was, vond ze het opeens een superrokje!

Kort jasje

Om het setje van de meiden compleet te maken, heb ik voor allebei een kort jasje van stof met glittertjes gemaakt. In de kraag zit elastiek, dat heeft wel een leuk effect.

vrijdag 3 december 2010

Geboortetaartje

Voor de meester van Jacqueline heb ik een geboortetaartje gemaakt, omdat hij net vader geworden is en vandaag jarig... Jacqueline hoefde niet lang na te denken voor een cadeautje en bestelde een taartje ;-) Met een aantal eisen, wat erop moest.... maar het taartje is helemaal goedgekeurd door haar, ze vond em schattig...