dinsdag 23 november 2010

Logotaartje

Vandaag nog een logotaartje gemaakt voor de leverancier van de schaats- en skeelerartikelen van m'n man en dochter.

Abacadabra rokjes

Voor m'n dochters rokjes gemaakt van een Abacadabra patroon, eigenlijk moesten het 3 lagen zijn, maar k vond het zo ook al een hele mooie rok en het lapje dat als 3e laag moest dienen, kleurde er toch niet helemaal mooi bij.

Abacadabra jas

Daniëlle zag een jas hangen op het stoffenspektakel en was gelijk verkocht.... een nieuw patroon van Abacadabra. Alleen voor haar een lap fleece als voering gedaan, omdat ze nogal een koukleumpje is.

dinsdag 16 november 2010

Onze koperen bruiloft !

Wat gaat de tijd toch snel zeg.... dit weekend waren we alweer 12,5 jaar getrouwd.
Daar hoort natuurlijk een taart bij!
Alleen had ik niet veel tijd, omdat we ook een dagje naar Burgers Zoo geweest zijn. Dus werd het een hele snelle taart, maar die smaakte er niet minder om...haha.

vrijdag 12 november 2010

Allergie

Voor een kindje met een ei- en koemelkallergie heb ik een speciale taart gebakken.
Dit had ik nog nooit gedaan, maar wilde het wel proberen, zodat dit jongetje ook een leuke verjaardagstaart zou krijgen.
Gevulde met speciale aardbeiencreme en aardbeienjam.

Geintje...

M'n vriendin wilde een geinig taartje hebben.... een speelgoedtreintje voor een treinfanaat. Taart was helemaal een succes....
Gevuld met gele room en frambozenbavarois.

maandag 8 november 2010

Bram 4 jaar !

Zaterdag is Bram alweer 4 jaar geworden.
Leuk, hoe bewust ze dit nu meemaken!



Natuurlijk hoort er ook een taart bij en hij is helemaal weg van Cars, alle auto's moesten erop zei hij. Op de taartenbeurs werd een foodprinter gedemonstreerd, dus daar een leuke Carsprint meegenomen, die natuurlijk helemaal in de smaak viel!

Hello Kitty taart

Vorige week vrijdag heb ik nog een Hello Kitty taart gemaakt, ze heeft zelf een voorbeeld uitgezocht.... natuurlijk rose, de favoriet van bijna elk meisje. De bloemetjes en letters zitten glitters op.
Gevuld met aardbeicreme en aardbeienjam.

maandag 1 november 2010

Taart met vrachtauto

Voor familie een aanvraag gekregen voor een vrachtauto op een taart, liefst van de vrachtauto, waarmee hij rijdt. Best lastig om voertuigen te puzzelen, helaas wat te weinig tijd om de oplegger compleet te maken, maar ze waren erg enthousiast en de ontvanger ook!
Gevuld met aardbeiencreme een aardbeienjam.